matt-chesin-jHqAIuAZPU0-unsplash.jpg

Brandsäkerhet

Vid brand är det bråttom att agera. Det är därför av högsta vikt att öva kontinuerligt så att alla vet vad de ska göra. Med gedigen erfarenhet, kunskap och modern teknik skapar vi en tryggare arbetsplats.

Brandutbildning

7 995 SEK exkl. moms

(Min 8 personer/Max 15 personer)

Utbildningen innefattas hur en brand fungerar och hur ett brandförlopp kan se ut. Man får lära sig och förstå vikten av att agera i tid och vad som händer om man inte agerar. Vi genomför alla våra utbildningar med modern teknik för att fiktivt skapa en känsla av brand, och arbeta med scenarioträning som anpassas till din verksamhet.

 

I lagen om skydd mot olyckor förtydligas idag ansvaret för den enskilde. I detta ansvar ingår för alla att ha ett skäligt brandskydd och att bedriva ett systematiskt brandskyddsarbete (SBA). Detta kan vi hjälpa er verksamhet med.

Utrymningsövning

6 995 SEK exkl. moms

(Min 6 personer/Max 10 personer)

En utbildning som ger en full insyn i en total utrymning i din verksamhet. Med ett förarbete där vi intervjuar den som är tekniskt ansvarig för att sedan kunna simulera en utrymning som den bör gå till. För att knyta samman hela utrymningen så är dialog och uppföljning viktigt. Här går vi genom förlopp, agerande och personlig känsla för ett trygg fortsättning i verksamheten.

 

Vi genomför alla våra utbildningar med modern teknik för att fiktivt skapa en känsla av brand, och arbeta med scenarioträning som anpassas till din verksamhet.

Kommande utbildningstillfällen

Inga kommande evenemang för tillfället
GS.jpg

Information

För information om ytterligare innehåll, eller skräddarsytt upplägg för dig och din verksamhet, kontakta Robin Johansson, VD & Instructor:

+46 (0) 736 985 852 

+46 (0) 10 20 70 779

robin.johansson@globalsecurity.se

Skicka intresseanmälan

Varje utbildning går att anpassa efter behov och önskemål samt kombinera med andra utbildningar. 

Skicka en intresseanmälan redan idag för mer information.

Global Security Academy TKS AB

Global Security Academy är ett utbildningsföretag inom brand och sjukvård, som arbetar med modern teknik, erfarna instruktörer och med verksamhet över hela Sverige.

© 2020 Global Security Academy TKS AB
Design av Made by Media.

Info